Η εταιρεία Άγρια Μέλισσα, Μελισσοκομικά Εφόδια

Βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία Άγρια Μέλισσα, Μελισσοκομικά Εφόδια με μελισσοκομικά εφόδια, εξοπλισμό και μελισσοτροφές σε οικονομικές τιμές

μελισσοκομικα

εφοδια

μελισσοτροφες

 

 

 αγρια εταιρεια πληροφοριες εξοπλισμο
 
 
 πληροφοριες εφοδια οικονομικες αγρια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 εξοπλισμος μελισσα μελισσοκομικα μελισσοτροφες


Λίγα λόγια για την Άγρια Μέλισσα

 

Στη δυτική Φθιώτιδα δίπλα στη κοιλάδα του Σπερχειού, ανάμεσα στη διαδρομή Λαμίας–Καρπενησίου, βρίσκεται ένα μικρό χωριό, η Πτελέα. Eκεί βρίσκεται η έδρα της μελισσοκομικής μονάδας «Η Άγρια Μέλισσα».

 

Ξεκινώντας περίπου το 1970 ο Κωνσταντίνος Στεφανής με τη σύζυγό του Κατίνα που ασχολούνταν με την ξυλουργική στο επάγγελμα παραβρισκόμενοι συνεχώς στο δάσος, βρέθηκαν πολλές φορές τυχεροί βρίσκοντας τα πρώτα μελίσσια τους μέσα σε γέρικους κορμούς δέντρων. Σιγά-σιγά και με πολλές προσπάθειες άρχισαν να μαθαίνουν και να μπαίνουν στο πνεύμα της μελισσοκομίας, αυξάνοντας συνεχώς τα μελίσσια τους. Ο Κωνσταντίνος και η Κατίνα είχαν τρία παιδιά τα δυο των γραμμάτων και το τρίτο, ο Ευάγγελος, των τεχνών της έρευνας και της δημιουργίας. Ανήσυχο πνεύμα από μικρή ηλικία βοηθούσε τον πατέρα του σε διάφορες εργασίες και στη μελισσοκομία, μεταφέροντας τα μελίσσια με ένα μικρό αγροτικό στους γύρω Νομούς.

 

Από το 1980 ο Ευάγγελος άρχισε να ασχολείται εντατικά με τη μελισσοκομία. Οι λιγοστές γνώσεις που είχε ο πατέρας του και ένα-δυο βιβλία που υπήρχαν τότε ήταν τα μοναδικά εφόδια που είχε, το πείσμα όμως για να πετύχει ήταν μεγάλο. Η οικογενειακή αποκατάσταση δεν άργησε να έρθει και έτσι με την σύζυγό του Ειρήνη, άρχισε ένα δυναμικό ξεκίνημα με πολλή δουλειά και με μεράκι.  Η θέληση για μάθηση ήταν μεγάλη έτσι παρακολουθούσαμε από κοντά όλα τα σεμινάρια και τα συνέδρια που γινόταν για τη μέλισσα και τα προϊόντα της.

 

Ταυτόχρονα όμως μεγάλωνε και η μελισσοκομική μας μονάδα, και έτσι σήμερα διατηρούμε 1000 και πλέον παραγωγικά μελίσσια, που μεταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα. Εκμεταλλευόμαστε την πλούσια ποικιλία φυτών και δέντρων που μας προσφέρει η ελληνική γή και ανάλογα με την εποχή μεταφέρουμε τα μελίσσια μας ώστε να συλλέγουμε διάφορες ποικιλίες μελιού, με αυθεντικές γεύσεις, ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων, πλούσιες σε συστατικά και άριστη ποιότητα. Ακολουθώντας τις παραδοσιακές μελισσοκομικές μεθόδους παράγωγης του μελιού και των άλλων προϊόντων και γνωρίζοντας πολύ καλά την θρεπτική αξία τους, φροντίζουμε ώστε να τα διαθέτουμε, όπως τα έφτιαξε η φύση και τα συλλέγουν με αυτό το μοναδικό τρόπο οι μέλισσες.

 

Στην μελισσοκομική μονάδα μας εκτός από παραγωγικά μελίσσια διατηρούμε περίπου 1500 κυψελίδια σύζευξης για την παραγωγή βασιλισσών.Η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων, που παράγουμε οφείλεται στην πολύχρονη πείρα στο χώρο της μελισσοκομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν και τα εμπιστεύονται, καταναλωτές και μελισσοκόμοι κερδίζοντας καθημερινά καινούργιους πελάτες και διατηρώντας τους παλιούς. Την φροντίδα την αφοσίωση και την μάθηση για τις μέλισσες ακολουθούν τα τρία αγόρια της οικογένειας ο Κωσταντίνος, ο Θανάσης και ο Στέφανος, προσδοκώντας σε μια ακόμα μεγαλύτερη ανοδική πορεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 πληροφοριες online βρειτε μελισσοτροφες

 

 

 

 


αγρια μελισσα,μελισσοκομικα,εφοδια,μελισσαοτροφες

 

 κεφαλιδας περιεχομενο            περιεχομενο κεφαλιδας            κεφαλιδας περιεχομενο

 

 

Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελισσοκομικα,εφοδια,μελισσαοτροφες
Παραδοσιακά προϊόντα μελιού | agriamelissa.gr